Elämä Jumalan ihmeissä – Glory Backman

Elama Jumalan ihmeissa Glory Backman kansikuva
Elämä Jumalan ihmeissä on kertomus merkittävän suomalaisen Jumalan naisen elämästä, joka on antanut itsensä Jumalan käyttöön.

Kirjassaan Elämä Jumalan ihmeissä Glory Backman kertoo elämänsä tarinan Thaimaan vankilasta vapautumisen jälkeen. Kirja on helppolukuista ja tapahtumien kerronta etenee mielenkiintoisesti. Lukijan on helppo nähdä mielessään paikat ja tapahtumat, ja vuosien varrella otetut valokuvat tuovat kerrontaan lisää elävyyttä. Kirja pitää sisällään myös opetusta ja voisiko sanoa – sanoja Jumalan sydämeltä. Uskon, että kirja puhuu jotain jokaiselle lukijalleen.

Kirjassa on ihania todistuksia siitä, miten Jumala pitää meistä huolta ja auttaa ihmeellisesti. Se muistuttaa myös Hengen maailman todellisuudesta, joka vaikuttaa kaikkialla. Tässä meidänkin niin tutussa ja tavallisessa Suomen maassa. Mieleen jäikin kirjasta huvittava tilanne, jossa enkeli hoputtaa kahvia juovaa Glorya lähtemään Valkeakoskella pidettyyn telttakokoukseen.

Mielestäni kirja ansaitsee tulla luetuksi. Se on kertomus merkittävän suomalaisen Jumalan naisen elämästä, joka on antanut itsensä Jumalan käyttöön. Jumalan naisen, joka ei kenties ole saanut aivan samaa arvostusta seurakunnan keskellä kotimaassaan kuin vastaavasti ulkomailla, jossa Jumala on käyttänyt häntä ihmeellisillä tavoilla. Saisimme olla ylpeitä hänestä.

– Sari Virta

Elämä Jumalan ihmeissä – Glory Backman – saatavilla Liekkikustannuksesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *