Joyce Meyer – Voit alkaa uudelleen

Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa uudelleen! Meyerin uusin suomennettu kirja keskittyy uusiin alkuihin ja uusiin mahdollisuuksiin elämässäsi. Jos olet pettynyt, urautunut, jämähtänyt, tai ihan mitä vaan – älä luovuta!

Joyce Meyer iltalukemisena.

Raamatussa tämä teema on toistuvasti esillä eri henkilöiden elämässä. Mieti esimerkiksi Paavalia, joka sai uuden alun elämälleen Kristuksen todistajana ja joka kirjoitti suuren osan Uudesta testamentista. Meyer käy läpi myös muita henkilöitä Raamatussa tavalla, jota ei itse ole Raamattua lukiessaan osannut miettiä.

Tavalleen uskollisena Meyer kirjoittaa ihmisen haasteista arkipäivän elämässä, ja kuinka ne on voitettavissa muun muassa Jumalan armon, Raamatun Sanan ja rukouksen avulla. Mielestäni Meyerillä on kyky kirjoittaa ihmisten arkielämän haasteista rohkaisevaan tyyliin, hyvin ihmisläheisesti. Hän myös tietää mistä apu niihin tulee.

Kirjassa on inspiroivia tosikertomuksia ihmisistä, joiden elämässä on ollut muunmuassa vaikeuksia, köyhyyttä, sairauksia. Nämä ihmiset eivät ole antaneet olosuhteiden sanella tulevaisuuttaan, vaan ovat sinnikkäästi jatkaneet ja taistelleet eteenpäin, esteistä huolimatta. Itselleni nämä kertomukset olivat erittäin innoittavia, ja rohkaisevia.

Kirja on jaettu kolmeen osaan: Uusia alkuja, Mikä sinua estää?, ja Tänään on sinun päiväsi.

Joyce Meyerin kirja oli erinomaista luettavaa. Koin saavani uutta intoa ja rohkaisua kirjan lehdiltä. Myös ihmisten tosikertomukset saivat kyyneleet silmiin. On aina hienoa lukea ihmisten selviytymistarinoita.

On myös hyvä muistuttaa itseään niistä totuuksista, jotka ovat totta Raamatussa, ja myös omassa elämässä. Kirjan luettua, Raamatun paikat ” Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo” (Mark. 9:23) ja ” Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa ” (Fil. 4:13) tulivat hyvin eläväksi ja sydämessä roihahti tuli.

Kirja on hyvä lahjaidea vaikka ei-uskovalle henkilöllekin. Joycen kirja tempaa lukijan mukaansa ja on helppoa luettavaa. Kehoitan kuitenkin viipymään ja pohtimaan asioita mitä Joyce kirjoittaa, ja peilata niitä omaan elämään.

– Heidi M.

Kirjaa on saatavilla Liekkikustannuksen nettikaupasta. Kuulin että painos olisi jo lähes loppuunmyyty.

https://www.liekkikustannus.fi/voit-alkaa-uudelleen-joyce-meyer

Luminen tie Kristillinen kirjablogi kuva
Matkalla uuteen alkuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *